Ügyfél elégedettség

 • “Nagyon jó tapasztalataink vannak, mióta felszerelték a műszert, és a döntés is egyszerű volt, mivel teljes körű és közérthető felvilágosítást kaptam, már az előzetes felméréskor. A szakemberek viselkedése is teljességgel megfelelő volt.”
  K. Levente, Pécs
 • “Nagyon jó tapasztalataink vannak. Mióta felszerelték a “műszert” alig tapasztalható nedvesedés!”
  V. Istvánné, Dunaharaszti
 • “A szolgáltatás minőségével és a munkatársak segítőkészségével maximálisan elégedett vagyok.”
  Sz. Gábor, Mohács
 • “Türelmes és szolgálatkész munkatársak, tökéletes felvilágosítás. Csak így tovább!”
  L-né. Eszter, Madocsa

Köszönőlevelek ügyfeleinktől

Etele György, sátoraljaújhelyi templomigazgató köszönőlevele

Dr. Márkus Mihály, tatai lelkipásztor véleménye a felújításról

A szakemberek véleményei

Egy tudós tapasztalatai:

Az Aquapol cég által kifejlesztett készüléket 1986 november és 1987 február között tartó kísérletsorozat során vizsgáltam; a geopathogén(=betegség a föld révén) zavaró zónákra gyakorolt csillapító hatása vonatkozásában. A Volksschule Badenben elvégzett több teszt, a megtartott előadásaim és a hallgatók sikerrel alkalmazott eljárásai során megállapítást nyert, hogy a vízerek által kiváltott geopathogén zavaró zónák hatása, a hagyományos mágneses mezők koncentrációi, kétségeim ellenére, a készülék jelenlétében erőteljesen csökkentek. Az egészségformáló hatás a lakott területen kb. 61%-ról kb. 94%-ra növekedett.
(Prof. Dipl-Ing. J.Seiser, Bécs)

Egy orvos tapasztalatai:

Dr Ebeleseder a 60-as években költözött a házába. Nem sokkal később komoly egészségügyi problémái jelentkeztek: házipor-allergia, alvászavarok, a gyerekeknél mandulagyulladás, valamint influenzás eredetű panaszok. Az idő múltával minden családtag szenvedett az említett tünetektől. 

Dr Ebeleseder (radiesztéta): A geopathogén zavaró mezők. 

Egy idő után tehetetlenül állt szemben a problémákkal. 1988-ban egy véletlen folytán megismerkedett az Aquapol készülékkel. Kezdeti szkeptikusságuk után, a készülék telepítését követő 2-3 hét múlva az egész család egészségi állapotuk jelentős javulását érezte. Ma már a háza minden probléma nélkül lakható. 

Külföldi vevőink nyilatkozatai

Stiny úr nagyon szenvedett az alvási zavaroktól, migréntől és érrendszeri problémáktól. A radiesztéziás vizsgálatok után nyilvánvalóvá vált, hogy a háza egy geológiai zavaró zónán áll. A legfertőzöttebb szobából átköltözött a másikba, de a problémák újból visszajöttek, különösen tévézéskor.
Bécsben, a cégénél is voltak problémák a vízerekből adódó zavaró mezőkkel. A rézpálcával elvégzett sikertelen kísérlet után Stiny úr figyelmes lett a “Tér és idő” című újságban az Aquapol készülékre. Az első rendszert Bécsben telepítették, nem sokkal ezután hatékonynak bizonyult. Ezt követően Stiny úr elhatározta, hogy saját házába is telepíttet egy Aquapol készüléket. Ott is, akárcsak Bécsben, kb. 1 hét eltelével, először a panaszok erősödése volt tapasztalható, majd panaszmentes lett.

Wiesinger asszony elmesélte, hogy komoly alvási zavaroktól szenvedett. Hosszantartó keresés és sok sikertelen próbálkozás után, melyekkel nem tudták a problémát megoldani, Wiesinger asszony felfigyelt az Aquapol egyik reklám kiadványára. A ház egy radiesztétával történő felmérése után, telepítettek egy Aquapol készüléket. Wieseinger asszony egyre jobban érezte, hogy problémája kezd megoldódni. Ma már Wiesinger asszony nagyon elégedett és az Aquapol készüléket bátran ajánlja tovább.